Terrier Brasileiro - F-kullen planeras till februari 2019

Vintern-Våren 2019

Vi planerar att para Zoli-Dares Dazzle Darla med Persue LZ E140 Riofox. Han är född långsvansad men blev kuperad i sitt hemland Brasilien som liten valp. Numera är kupering förbjudet i hemlandet. Han är ögonlyst med Distichiasis, enstaka hårstrån i ögonkanten växer fel. Inget han lider av och med en tik som är ögonlyst Utan Anmärkning så kan han verka i avel. Han är även patellaundersökt Utan Anmärkning. Han är även MPS fri.

 

Vi ska kolla ögon och patella på Pius i aug-sept. Sedan innan är hon clear på MPS och har gått BPH samt är utställd med gott resultat. Vi hoppas på UA på både knän och ögon, annars får vi tänka om! Som tur är har vi tiden för det.

 

Det finns chans på både stubbsvansade och bruna valpar i kullen, förutom de långsvansade svarta som förväntas födas. Med tur blir det även fler färger utöver brunt och svart!


 

Hjärta

Är man intresserad av en valp från oss så är man välkommen att boka ett besök hemma hos oss eller i samband med en utställning! INGA valpar säljs utan ett fysiskt besök, detta för att vi ska kunna få en uppfattning av varandra och om rasen passar Er.

Hjärta